FAQ

Hva lurer du på?

Svar: Vi frigir effekt i kjøretøyet som allerede ligger klart i motoren, men som grunnet avgifter og software er redusert i ECU’en. Men det er minst like viktig å følge serviceintervaller og vedlikehold etter en optimalisering som når bilen er original. Det er bruken av kjøretøyet som avgjør om man påfører kjøretøyet skade eller ikke, og ved å frigi effekt i motoren vil man hjelpe motoren å jobbe mer effektivt på lavere turtall og minske slitasje ved at man trenger mye mindre kraft for å få bilen opp i ønsket drift.

Svar: Vi forholder oss til prisene som de fleste i tuningservice har. Inkludert i prisen til oss ligger også den mobile kostanden, som at vi kommer hjem til deg som forbruker. Dette vil gjøre det lettere for deg som forbruker å få utført tjenester fra oss selv om du måtte være fastlåst på arbeidsplassen, eller har barn hjemme som ikke kan etterlates den tiden det tar å få dette utført. Vi strekker oss langt for at du som kunde skal være fornøyd med våre tjenester, og vi mener at den prisen vi har satt er vår service verdig.

Svar: En optimalisering hos oss tar som oftest mellom 15-90minutter. Det kan forekommer tilfeller der vi for eksempel må ut med styreenheten og koble oss direkte på styreenhetens kontakter. Dette kan i enkelte tilfeller ta litt lengre tid enn om man tar det gjennom diagnosekontakten, men som oftest klarer vi å holde oss innenfor 90minutter fra start til slutt.

Svar: Det er du som forbruker og eier av kjøretøyet som må informere om endringer av effekten til de ovennevnte etater/selskaper.